Ρινικός Καθαρισμός - PharmaNatura.gr

 • Προβολή
ανά σελίδα
 • -25%

  Ούτε μία μύτη… κλειστή, γιατί όλες αναπνέουν ελεύθερα! Το Free Nose Spray, είναι ένα 100% φυσικό σπρέι για τη μύτη με θαλασσινό νερό, εχινάτσεα και ψευδάργυρο που ελευθερώνει την αναπνοή με τον πιο φυσικό τρόπο. Καθαρίζει  ανακουφίζει και προστατεύει το βλεννογόνο τής μύτης από το κρυολόγημα και τους ερεθισμούς. Δρα άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να...

  Ούτε μία μύτη… κλειστή, γιατί όλες αναπνέουν ελεύθερα! Το Free Nose...

  10,90€ 8,18€
 • -25%

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο τη ρινική συμφόρηση που προκαλείται από κοινό κρυολόγημα, ρινίτιδα, αλλεργίες και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού. Παράλληλα, προσφέρει προστασία από φλεγμονές και λοιμώξεις.   Με ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη που...

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε...

  10,76€ 8,07€
 • -25%

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο τη ρινική συμφόρηση που προκαλείται από κοινό κρυολόγημα, ρινίτιδα, αλλεργίες και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού. Παράλληλα, προσφέρει προστασία από φλεγμονές και λοιμώξεις.   Με  ψεκασμό μέσης πίεσης που δε δημιουργεί...

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε...

  9,07€ 6,80€
 • -25%

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο την έντονη και μεγάλης διάρκειας ρινική συμφόρηση και τις πυώδεις παχύρευστες εκκρίσεις. Παράλληλα, προσφέρει προστασία από φλεγμονές και λοιμώξεις.   Με ψεκασμό συνεχούς εκτόξευσης για την απομάκρυνση της περίσσειας...

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε...

  9,60€ 7,20€
 • -20%

  ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ Το Sinomarin® Babies είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία).

  ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ &...

  7,26€ 5,81€
 • Otrisalin Πλαστικές Αμπούλες για Καθαρισμό Μύτης 30x5ml Τριάντα πλαστικές αμπούλες φυσιολογικού διαλύματος, μιας χρήσης των 5ml, για τον καθαρισμό της μύτης ή και των ματιών των βρεφών. Επίσης το διάλυμα Otrisalin μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ενήλικες. Φυλάξτε το μακριά από τα παιδιά.

  Otrisalin Πλαστικές Αμπούλες για Καθαρισμό Μύτης 30x5ml Τριάντα...

  5,75€
 • Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για παιδιά από 2 ετών που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα. Σε περίπτωση κρυολογήματος, ρινοφαρυγγίτιδας, γρίπης και άλλων μορφών ρινίτιδας συμβάλλει στη βελτίωση της αναπνοής, τη μείωση των ρινικών συμπτωμάτων και τη μείωση των φαινομένων εξάρτησης από φαρμακευτικά σκευάσματα.

  Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για παιδιά από 2 ετών...

  10,20€
 • Ρινικός αποφρακτήρας για τα μωρά ηλικίας κάτω των 2 ετών που δεν έχουν τη δυνατότητα να φυσούν τη μύτη τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να ανακουφίζει με ήπιο, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο τις βουλωμένες μύτες.

  Ρινικός αποφρακτήρας για τα μωρά ηλικίας κάτω των 2 ετών που δεν...

  8,97€
 • Ισότονες αμπούλες για τον ήπιο καθαρισμό της μύτης του βρέφους, των ρoυθουνιών και των βλεφάρων.. Καθαρίζουν, ενυδατώνουν και ελευθερώνουν τις ρινικές κοιλότητες.

  Ισότονες αμπούλες για τον ήπιο καθαρισμό της μύτης του βρέφους, των...

  7,00€
 • Ισότονο ρινικό διάλυμα με 100% θαλασσσινό νερό που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα κατά 45%.

  Ισότονο ρινικό διάλυμα με 100% θαλασσσινό νερό που καθαρίζει,...

  8,90€
 • Yπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό για παιδιά παιδιά μεγαλύτερα των 10 ετών & ενήλικες (δυνατή εκτόξευση) 210ml

  Yπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό για παιδιά παιδιά μεγαλύτερα των 10...

  10,80€
 • Υπέρτονο ρινικό σπρέυ για τον καθαρισμό και την αποσυμφόρηση της ρινικής κοιλότητας. Όταν έρχεται σε επαφή με τα κύτταρα του βλεννογόνου, αυτά συρρικνώνονται και έτσι μειώνεται το οίδημα. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος, της ιγμορίτιδας και της αλλεργικής ρινίτιδας.

  Υπέρτονο ρινικό σπρέυ για τον καθαρισμό και την αποσυμφόρηση της...

  9,90€
 • Yπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό για παιδιά μεγαλύτερα των 2 ετών & ενήλικες 25ml

  Yπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό για παιδιά μεγαλύτερα των 2 ετών...

  5,90€
 • Kαθαρισμός της μύτης και των ματιών Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, για την μύτη και τα μάτια. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό της μύτης βρεφών και παιδιών, αλλά και ενηλίκων, καθώς και για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση των ματιών.

  Kαθαρισμός της μύτης και των ματιών Αποστειρωμένος φυσιολογικός...

  6,50€
Εμφανίζονται 1 - 15 από 21 προϊόντα