Φροντίδα Υγείας - PharmaNatura.gr

Νέα προϊόντα

Ετικέτες

Υποκατηγορίες

 • Προβολή
ανά σελίδα
 • -25%

  Ούτε μία μύτη… κλειστή, γιατί όλες αναπνέουν ελεύθερα! Το Free Nose Spray, είναι ένα 100% φυσικό σπρέι για τη μύτη με θαλασσινό νερό, εχινάτσεα και ψευδάργυρο που ελευθερώνει την αναπνοή με τον πιο φυσικό τρόπο. Καθαρίζει  ανακουφίζει και προστατεύει το βλεννογόνο τής μύτης από το κρυολόγημα και τους ερεθισμούς. Δρα άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να...

  Ούτε μία μύτη… κλειστή, γιατί όλες αναπνέουν ελεύθερα! Το Free Nose...

  10,90€ 8,18€
 • -25%

  Ζελ με Θειική Γλυκοζαμίνη, για την υγεία των μυών, των αρθρώσεων, των χόνδρων, των συνδέσμων και των τενόντων.

  Ζελ με Θειική Γλυκοζαμίνη, για την υγεία των μυών, των αρθρώσεων,...

  15,60€ 11,70€
 • -25%

  Φυτική κρέμα με το φυτό Arnica Montana για κάθε είδους μελανιά από χτυπήματα, πτώσεις ή κακώσεις. Βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση μυϊκών πόνων, διαστρεμμάτων και θλάσεων.

  Φυτική κρέμα με το φυτό Arnica Montana για κάθε είδους μελανιά από...

  13,70€ 10,28€
 • -25%

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο τη ρινική συμφόρηση που προκαλείται από κοινό κρυολόγημα, ρινίτιδα, αλλεργίες και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού. Παράλληλα, προσφέρει προστασία από φλεγμονές και λοιμώξεις.   Με  ψεκασμό μέσης πίεσης που δε δημιουργεί...

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε...

  9,07€ 6,80€
 • -25%

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο την έντονη και μεγάλης διάρκειας ρινική συμφόρηση και τις πυώδεις παχύρευστες εκκρίσεις. Παράλληλα, προσφέρει προστασία από φλεγμονές και λοιμώξεις.   Με ψεκασμό συνεχούς εκτόξευσης για την απομάκρυνση της περίσσειας...

  Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε...

  9,60€ 7,20€
 • Το Bioderma + Arnica Cicabio είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εξομαλύνει τις μελανιές, χτυπήματα και μόλωπες.Εκτός φυσικά απο την αποτελεσματική μείωση του οίδηματος,ανακουφίζει γρήγορα το αίσθημα δυσφορίας μέσω της βιολογικής δράσης του τύπου Antalgicine.

  Το Bioderma + Arnica Cicabio είναι ειδικά σχεδιασμένο για να...

  13,61€
 • -10%

  Άρνικα (Arnica montana L.) - ΕνδείξειςΜώλωπες Διαστρέμματα Ρευματικοί πόνοι Πόνοι και φλεγμονές του δέρματος χωρίς αμυχές Πρηξίματα Οσφυαλγία Τραυματικές κακώσεις Περιαρθρίτιδα Μυοσκελετικοί πόνοι Οστεοαρθρίτιδα Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

  Άρνικα (Arnica montana L.) - ΕνδείξειςΜώλωπες Διαστρέμματα...

  13,60€ 12,24€
 • -30%

  Κρέμα με άρνικα για μώλωπες από χτυπήματα, πτώσεις και κακώσεις (διαστρέμματα), περιπτώσεις μυϊκών πόνων από χτυπήματα, ανακούφιση μετά από έντονη άσκηση, πρησμένα – κουρασμένα πόδια και για ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων.

  Κρέμα με άρνικα για μώλωπες από χτυπήματα, πτώσεις και κακώσεις...

  8,00€ 5,60€
 • Υπέρτονο θαλασσινό διάλυμα που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα σε διάστημα 3 λεπτών.

  Υπέρτονο θαλασσινό διάλυμα που καθαρίζει, ενυδατώνει και...

  10,80€
 • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

  Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

  6,50€
 • Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για παιδιά από 2 ετών που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα. Σε περίπτωση κρυολογήματος, ρινοφαρυγγίτιδας, γρίπης και άλλων μορφών ρινίτιδας συμβάλλει στη βελτίωση της αναπνοής, τη μείωση των ρινικών συμπτωμάτων και τη μείωση των φαινομένων εξάρτησης από φαρμακευτικά σκευάσματα.

  Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για παιδιά από 2 ετών...

  10,20€
 • Ρινικός αποφρακτήρας για τα μωρά ηλικίας κάτω των 2 ετών που δεν έχουν τη δυνατότητα να φυσούν τη μύτη τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να ανακουφίζει με ήπιο, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο τις βουλωμένες μύτες.

  Ρινικός αποφρακτήρας για τα μωρά ηλικίας κάτω των 2 ετών που δεν...

  8,97€
 • Ισότονες αμπούλες για τον ήπιο καθαρισμό της μύτης του βρέφους, των ρoυθουνιών και των βλεφάρων.. Καθαρίζουν, ενυδατώνουν και ελευθερώνουν τις ρινικές κοιλότητες.

  Ισότονες αμπούλες για τον ήπιο καθαρισμό της μύτης του βρέφους, των...

  7,00€
 • Ισότονο ρινικό διάλυμα με 100% θαλασσσινό νερό που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα κατά 45%.

  Ισότονο ρινικό διάλυμα με 100% θαλασσσινό νερό που καθαρίζει,...

  8,90€
Εμφανίζονται 1 - 15 από 43 προϊόντα