Κολπικά Υπόθετα - PharmaNatura.gr

Νέα προϊόντα

 Υπάρχουν 12 προϊόντα

Κολπικά Υπόθετα / Γέλες

Κολπικά υπόθετα για κολπίτιδα, για μύκητες & κολπικά υπόθετα γαλακτοβακίλλων για την υγεία της ευαίσθητης περιοχής.

 • Προβολή
 • -25%

  Περιέχει πρεβιοτικό πολυσακχαρίτη, γαλακτικό οξύ, ενυδατικά και λιπαντικά ενεργά. Είναι κατάλληλο για περιπτώσεις κολπίτιδας, ορμονικών διαταραχών, εμμηνορρυσίας, μετά από μακροχρόνια χρήση αντισυλληπτικών και θεραπεία με αντιβιοτικά καθώς και για την περίοδο της εμμηνόπαυσης.   Συσκευασία με 9 εφαρμοστές. Δεν περιέχει ορμόνες, φάρμακα, βαζελίνη και...

  Περιέχει πρεβιοτικό πολυσακχαρίτη, γαλακτικό οξύ, ενυδατικά και...

  13,76€ 10,32€
 • -25%

  Κολπικά υπόθετα γαλακτοβακίλλων για την αποκατάσταση και τη διατήρηση της υγιούς κολπικής χλωρίδας. 

  Κολπικά υπόθετα γαλακτοβακίλλων για την αποκατάσταση και τη...

  22,60€ 16,95€
 • -25%

  Το Frezyderm Self Care Gel είναι εξειδικευμένο προϊόν για την Ξηρότητα του Κόλπου καθώς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και λίπανση της ευαίσθητης περιοχής και ανακουφίζει από ερεθισμούς και κνησμό.

  Το Frezyderm Self Care Gel είναι εξειδικευμένο προϊόν για την...

  26,97€ 20,23€
 • -25%

  Αν νιώθετε τον κόλπο σας ερεθισμό και ξηρό τότε η χρήση του Frezyderm Aqua Care Gel θα ανακουφίσει άμεσα από τον ερεθισμό, τον κνησμό, είναι το κατάλληλο προϊόν για την ξηρότητα του κόλπου ή αλλιώς ατροφική κολπίτιδα, εμφανίζεται στην εμμηνόπαυση, διευκολύνοντας την σεξουαλική επαφή. Συμβατό με τα προφυλακτικάΠεριέχει 9 δοσομετρικούς εφαρμοστές μίας χρήσης.

  Αν νιώθετε τον κόλπο σας ερεθισμό και ξηρό τότε η χρήση του...

  13,12€ 9,84€
 • -30%

  Καινοτόμο προϊόν! Φροντίδα της κολπικής, περιγεννητικής & περινεϊκής περιοχής της περι-εμμηνοπαυσιακής γυναίκας. Κολπική κρέμα με ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ για την ενίσχυση της ελαστικότητας & στήριξης των ιστών του κόλπου, της περιγεννητικής & περινεϊκής περιοχής.

  Καινοτόμο προϊόν! Φροντίδα της κολπικής, περιγεννητικής &...

  16,00€ 11,20€
 • -30%

  Κολπικά υπόθετα με γαλακτικό οξύ και γλυκογόνο για επαναφορά και διατήρηση κολπικού pH. 

  Κολπικά υπόθετα με γαλακτικό οξύ και γλυκογόνο για επαναφορά και...

  12,40€ 8,68€
 • -30%

  Ειδικά σχεδιασμένη λεπτόρευστη γέλη για την ενίσχυση της φυσικής λίπανσης του κόλπου, την ομαλοποίηση της σεξουαλικής επαφής και την προστασία του κολπικού βλεννογόνου από μικροερεθισμούς και μικροαμυχές.

  Ειδικά σχεδιασμένη λεπτόρευστη γέλη για την ενίσχυση της φυσικής...

  13,10€ 9,17€
 • -30%

  Επουλωτικός παράγοντας του κολπικού βλεννογόνου με τη μορφή κολπικών υπόθετων για την ενίσχυση και επιτάχυνση της επούλωσης του ατροφικού ή τραυματισμένου κολπικού βλεννογόνου, την ρύθμιση του κολπικού pH στις φυσιολογικές όξινες τιμές, την ενίσχυση της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και την ανακούφιση των συμπτωμάτων του ερεθισμού και της ερυθρότητας

  Επουλωτικός παράγοντας του κολπικού βλεννογόνου με τη μορφή...

  24,55€ 17,19€
 • -30%

  Υγραντική και λιπαντική αιδοίο-κολπική γέλη Ενυδάτωση - ανακούφιση συμπτωμάτων ξηρότητας Το Eva Moist είναι υγραντική και λιπαντική γέλη για την άμεση επαναφορά της ζωτικής σημασίας φυσιολογική υγρασία στον κόλπο και το αιδοίο σε περιπτώσεις ξηρότητας, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από συμπτώματα όπως ο κνησμός, ο καύσος, ο ερεθισμός και η δυσχερής &...

  Υγραντική και λιπαντική αιδοίο-κολπική γέλη Ενυδάτωση - ανακούφιση...

  13,10€ 9,17€
 • -30%

  Κολπικά υπόθετα για την αποκατάσταση και διατήρηση της κολπικής χλωρίδας. Αποκαθιστά άμεσα και προλαμβάνει αποτελεσματικά τις διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής που μπορεί να οφείλονται σε οποιαδήποτε αιτία όπως κολπίτιδα, λήψη αντιβιοτικών, αντιμυκητιασικών, αντισυλληπτικών, χημειοθεραπευτικών ή εφαρμογή...

  Κολπικά υπόθετα για την αποκατάσταση και διατήρηση της κολπικής...

  15,70€ 10,99€
 • -30%

  Το Eva Moist Long Acting είναι υγραντική κολπική γέλη εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, για την άμεση επαναφορά και μακροχρόνια διατήρηση της φυσιολογικής υγρασίας του κόλπου σε περιπτώσεις ξηρότητας, ανακουφίζοντας ταυτόχρονα από τα συμπτώματα που τη συνοδεύουν όπως ο κνησμός, ο καύσος και ο ερεθισμός. 

  Το Eva Moist Long Acting είναι υγραντική κολπική γέλη εμπλουτισμένη...

  16,50€ 11,55€
 • -30%

  Το Eva mycosis ovules αναστέλλει τη δράση των μυκήτων μέσα σε 48 ώρες και σε ποσοστό πάνω από 90% ενώ παράλληλα εξισορροπεί το κολπικό περιβάλλον. Η εμπλουτισμένη σύνθεσή του σε εκχύλισμα χαμομηλιού και πανθενόλη ανακουφίζει από το αίσθημα καύσου και ερεθισμού και περιποιείται τον ταλαιπωρημένο κολπικό βλεννογόνο.

  Το Eva mycosis ovules αναστέλλει τη δράση των μυκήτων μέσα σε 48...

  14,80€ 10,36€
Εμφανίζονται 1 - 12 από 12 προϊόντα