Βρεφική & Παιδική Στοματική Υγιεινή - PharmaNatura.gr

Νέα προϊόντα

Ετικέτες

 • Προβολή
 • -30%

  natural DENTAL CARE Οδοντόκρεμα kids2+ με ρόδι & πρόπολη   98% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ

  natural DENTAL CARE Οδοντόκρεμα kids2+ με ρόδι & πρόπολη   98%...

  7,56€ 5,29€
 • -25%

  Περιορίζει την υπερβολική έκκριση σάλιου και μειώνει τη διόγκωση των κόκκινων ούλων και τη δυσφορία. Με ευχάριστη φυσική γεύση από γαρυφαλέλαιο.  

  Περιορίζει την υπερβολική έκκριση σάλιου και μειώνει τη διόγκωση...

  9,21€ 6,91€
 • -25%

  Παιδική οδοντόκρεμα με γεύση Φράουλα κατά της τερηδόνας με ενισχυμένη σύνθεση Φθορίου 1.000 ppm και Ασβεστίου, ασφαλή για τον στοματικό βλενογόνο που προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα!

  Παιδική οδοντόκρεμα με γεύση Φράουλα κατά της τερηδόνας με...

  5,85€ 4,39€
 • -25%

  Φθοριούχο στοματικό διάλυμα ειδικό για παιδιά. Ο μοναδικός συνδυασμός Φθορίου και Ασβεστίου μειώνει την τερηδόνα και ενισχύει την αδαμαντίνη. Παράλληλα, μειώνει τους ερεθισμούς στη στοματική κοιλότητα και προστατεύει τα δόντια και τα ούλα από τα βακτήρια. Είναι ασφαλές για τον στοματικό βλεννογόνο και είναι κατάλληλο για παιδιά από 6 ετών.

  Φθοριούχο στοματικό διάλυμα ειδικό για παιδιά. Ο μοναδικός...

  7,16€ 5,37€
 • -25%

  Καταπραϋντικό, επουλωτικό gel για άφθες και στοματικά έλκη  Απαλό gel εξειδικευμένο για άφθες και στοματικά έλκη. Ανακουφίζει άμεσα από πόνο και ερεθισμό, μειώνει τη φλεγμονή, επουλώνει τον στοματικό βλεννογόνο και προστατεύει από την ανάπτυξη μικροβίων. Δεν περιέχει φάρμακα, συντηρητικά και άρωμα Ενδείξεις:  Καθημερινή ανακούφιση του πόνου από άφθες.

  Καταπραϋντικό, επουλωτικό gel για άφθες και στοματικά έλκη  Απαλό...

  10,04€ 7,53€
 • -25%

  Στοματική φροντίδα. - άμεση ανακούφιση στις περιοχές των ούλων που έχουν τραυματιστεί ή ερεθιστεί από την εφαρμογή ορθοδοντικών μηχανισμών - ειδικό υαλουρονικό οξύ Neutrahyl που ενυδατώνει και επουλώνει τις μικροπληγές και τους ερεθισμούς - με φυσικά συστατικά χωρίς φάρμακα Από 10 ετών και άνω. Παιδιά με ορθοδοντικούς μηχανισμούς έχουν ανάγκη από...

  Στοματική φροντίδα. - άμεση ανακούφιση στις περιοχές των ούλων που...

  10,55€ 7,91€
 • -25%

  Παιδική οδοντόκρεμα φυσικής επισμάλτωσης με Φθόριο 1.450 ppm και Ασβέστιο. Ενισχύει φυσικά το σμάλτο των δοντιών και σταματά την καταστροφή τους από τα οξέα των τροφών και την τερηδόνα. Παράλληλα, προστατεύει από τα μικρόβια, τους ερεθισμούς των ούλων και τον στοματικό βλενογόννο.

  Παιδική οδοντόκρεμα φυσικής επισμάλτωσης με Φθόριο 1.450 ppm και...

  7,60€ 5,70€
 • Οδοντόπαστα τζελ κατά της τερηδόνας με fluorinol κατά της τερηδόνας για παιδιά 2 με 6 ετών με γεύση φρούτων.

  Οδοντόπαστα τζελ κατά της τερηδόνας με fluorinol κατά της τερηδόνας...

  4,98€
 • Οδοντόπαστα για παιδιά 7-12 ετών.Σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει στα δόντια του παιδιού την απαραίτητη ποσότητα φθορίου για αποτελεσματική προστασία.

  Οδοντόπαστα για παιδιά 7-12 ετών.Σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει στα...

  5,04€
Εμφανίζονται 1 - 9 από 9 προϊόντα