Κακοσμία Στόματος - PharmaNatura.gr

Νέα προϊόντα

Ετικέτες

 • Προβολή
 • -15%

  Εξουδετερώνει την κακοσμία εξαλείφοντας τις ουσίες που την προκαλούν, αλλά και προλαμβάνοντας τον σχηματισμό τους και εξασφαλίζει ευχάριστη αναπνοή που διαρκεί για 12 ώρες.

  Εξουδετερώνει την κακοσμία εξαλείφοντας τις ουσίες που την...

  15,00€ 12,75€
 • -15%

  Κακοσμία του στόματος – ένα πολύ κοινό πρόβλημα Κατάλληλο για άτομα που είναι περισσότερο ευαίσθητα στις έντονες γεύσεις.

  Κακοσμία του στόματος – ένα πολύ κοινό πρόβλημα Κατάλληλο για άτομα...

  15,03€ 12,78€
 • -15%

  Η τσίχλα CB12 boost παρέχει έκρηξη φρεσκάδας. Εξουδετερώνει τα οξέα και ενισχύει τη στοματική υγιεινή  εμποδίζοντας το σχηματισμό οδοντικής πλάκας και την εμφάνιση τερηδόνας.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τσίχλα CB12 boost όποτε και όπου τη χρειάζεστε – μετά το γεύμα, το κάπνισμα, τον καφέ.

  Η τσίχλα CB12 boost παρέχει έκρηξη φρεσκάδας. Εξουδετερώνει τα οξέα...

  5,49€ 4,67€
 • New -25%

  Με Φθόριο 250ppm Φθοριούχο στοματικό διάλυμα  για την καθημερινή  αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής. Με Σύμπλοκο Ψευδαργύρου που αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη οσμή που προκαλούν οι θειούχες πτητικές ενώσεις που σχηματίζονται στα ούλα και στη γλώσσα.

  Με Φθόριο 250ppm Φθοριούχο στοματικό διάλυμα  για την καθημερινή...

  8,13€ 6,10€
 • New -25%

  Στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής. Η προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση με Σύμπλοκο Ψευδαργύρου δρα κατά της δυσάρεστης οσμής που προκαλείται στη στοματική κοιλότητα από την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων.

  Στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και...

  7,19€ 5,39€
 • New -25%

  Με Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα για την καθημερινή αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής (χαλίτωση). Με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που καταπολεμά τη δράση των Gram- βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων που αποτελούν την κύρια αιτία της κακοσμίας.

  Με Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα για την καθημερινή αντιμετώπιση της...

  7,87€ 5,90€
Εμφανίζονται 1 - 6 από 6 προϊόντα