Ανακούφιση Πόνου - PharmaNatura.gr

Νέα προϊόντα

 • Προβολή
ανά σελίδα
 • -25%

  Ζελ με Θειική Γλυκοζαμίνη, για την υγεία των μυών, των αρθρώσεων, των χόνδρων, των συνδέσμων και των τενόντων.

  Ζελ με Θειική Γλυκοζαμίνη, για την υγεία των μυών, των αρθρώσεων,...

  15,60€ 11,70€
 • Το Bioderma + Arnica Cicabio είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εξομαλύνει τις μελανιές, χτυπήματα και μόλωπες.Εκτός φυσικά απο την αποτελεσματική μείωση του οίδηματος,ανακουφίζει γρήγορα το αίσθημα δυσφορίας μέσω της βιολογικής δράσης του τύπου Antalgicine.

  Το Bioderma + Arnica Cicabio είναι ειδικά σχεδιασμένο για να...

  13,61€
 • -10%

  Άρνικα (Arnica montana L.) - ΕνδείξειςΜώλωπες Διαστρέμματα Ρευματικοί πόνοι Πόνοι και φλεγμονές του δέρματος χωρίς αμυχές Πρηξίματα Οσφυαλγία Τραυματικές κακώσεις Περιαρθρίτιδα Μυοσκελετικοί πόνοι Οστεοαρθρίτιδα Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

  Άρνικα (Arnica montana L.) - ΕνδείξειςΜώλωπες Διαστρέμματα...

  13,60€ 12,24€
 • -30%

  Κρέμα με άρνικα για μώλωπες από χτυπήματα, πτώσεις και κακώσεις (διαστρέμματα), περιπτώσεις μυϊκών πόνων από χτυπήματα, ανακούφιση μετά από έντονη άσκηση, πρησμένα – κουρασμένα πόδια και για ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων.

  Κρέμα με άρνικα για μώλωπες από χτυπήματα, πτώσεις και κακώσεις...

  8,00€ 5,60€
 • -30%

  Τοπικό αναλγητικό από την Health Aid Osteoflex Cream/100ml Κρέμα λευκή με ευχάριστο άρωμα.

  Τοπικό αναλγητικό από την Health Aid Osteoflex Cream/100ml Κρέμα...

  14,60€ 10,22€
 • -25%

  Είναι ένα αμινοξύ, το οποίο είναι απαραίτητο στην παραγωγή ζωτικών μορίων για τη συνοχή των κυττάρων και των ιστών.

  Είναι ένα αμινοξύ, το οποίο είναι απαραίτητο στην παραγωγή ζωτικών...

  22,20€ 16,65€
 • 3M Nexcare Cold-Hot Comfort, 26,5cm x10cm 

  3M Nexcare Cold-Hot Comfort, 26,5cm x10cm 

  12,30€
 • -20%

  Iσχυρή αντιφλεγμονώδη δράση συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του πόνου των αρθρώσεων

  Iσχυρή αντιφλεγμονώδη δράση συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του...

  23,05€ 18,44€
 • -25%

  Το MSM (οργανικό θείο) έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς, ως ο ιδανικός ‘συνεργάτης’ της γλυκοζαμίνης. Αποτελεί σημαντικό δομικό συστατικό του αρθρικού χόνδρου, συμβάλλοντας στην φυσιολογική δομή και λειτουργία των αρθρώσεων. Μικρές ποσότητες MSM συναντώνται φυσικά σε πολλές τροφές, αποτελώντας την κύρια πηγή παροχής θείου για τον οργανιμό, μαζί με τα...

  Το MSM (οργανικό θείο) έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς, ως ο...

  36,03€ 27,02€
 • -25%

  Η Γλουκοσαμίνη αποτελεί απαραίτητο συστατικό για τη διατήρηση της καλής υγείας των χόνδρων του μαλακού ιστού που καλύπτει τα οστά, εντός των μεσάρθριων διαστημάτων. Δεν υπάρχουν εδώδιμες πηγές γλουκοσαμίνης. Συνεπώς, όταν το σώμα δεν είναι σε θέση πλέον να συνθέσει από μόνο του επαρκή ποσότητα φυσικής γλουκοσαμίνης, τότε είναι απαραίτητη η συμπληρωματική...

  Η Γλουκοσαμίνη αποτελεί απαραίτητο συστατικό για τη διατήρηση της...

  34,37€ 25,78€
 • -20%

  Το JOINTACE Gel της Vitabiotics αποτελεί ένα εξελιγμένο gel για μασάζ στις αρθρώσεις και τους μύες που συνδυάζει την ωφέλιμη δράση της διαλυτής γλυκοσαμίνης και χονδροϊτίνης σε μια λιπόφιλη φόρμουλα με αρωματο-δραστικά αιθέρια έλαια και μινθόλη.

  Το JOINTACE Gel της Vitabiotics αποτελεί ένα εξελιγμένο gel για...

  15,15€ 12,12€
 • -20%

  Το συμπλήρωμα διατροφής JOINTACE Chondroitin της Vitabiotics περιέχει ανά δύο ταμπλέτες 1000mg θειικής γλυκοσαμίνης και 400mg θειικής χονδροϊτίνης. Η θειική γλυκοσαμίνη και η θειική χονδροϊτίνη αποτελούν δομικά συστατικά του χόνδρου των αρθρώσεων. Η θειική γλυκοσαμίνη συμβάλλει στην κινητικότητα και την ευκαμψία των χόνδρων, των συνδέσμων και των...

  Το συμπλήρωμα διατροφής JOINTACE Chondroitin της Vitabiotics...

  21,45€ 17,16€
 • Το Sportgel της Euromed θα βοηθήσει στην άμεση ανακούφιση από που τους πόνους στα κουρασμένα και βαριά πόδια. Αν είσαι αθλητής είναι ιδανική για την ανακούφιση από τους πόνους σε αθλητικές κακώσεις (θλάσεις, ρήξεις, επικονδυλίτιδα).

  Το Sportgel της Euromed θα βοηθήσει στην άμεση ανακούφιση από που...

  8,50€
 • -25%

  Gel που αντιμετωπίζει χτυπήματα, εκχυμώσεις και μώλωπες σε πρόσωπο και σώμα. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα, πολυσακχαρίδια και φλαβονοειδή, τα οποία έχουν θεραπευτικές και ανακουφιστικές ιδιότητες.

  Gel που αντιμετωπίζει χτυπήματα, εκχυμώσεις και μώλωπες σε πρόσωπο...

  14,87€ 11,15€
 • H εφαρμογή του κρύου και του ζεστού είναι ένας φυσικός και σίγουρος τρόπος θεραπείας μικρών τραυμάτων και τον περιορισμό του οιδήματος. Mini ColdHot: 10cm X 10cm κατάλληλη για καρπό, χέρια, δάχτυλα κλπ

  H εφαρμογή του κρύου και του ζεστού είναι ένας φυσικός και σίγουρος...

  8,77€
 • Nexcare COLDHOT Maxi Παγοκύστη και Θερμοφόρα Οι αξιόπιστες παγοκύστες/θερμοφόρες σε μορφή ζελέ καταπραΰνουν τον πόνο με φυσική θεραπευτική δύναμη. Ανακουφίστε τον πόνο επιλέγοντας ζεστό ή ψυχρό επίθεμα. 1 παγοκύστη μεσαίου μεγέθους 20x30cm. Πολλαπλών χρήσεων με προστατευτικό κάλυμμα.

  Nexcare COLDHOT Maxi Παγοκύστη και Θερμοφόρα Οι αξιόπιστες...

  17,92€
 • -15%

  Συστήνεται σε περιπτώσεις έντονης αθλητικής δραστηριότητας, σωματικής έντασης, μυϊκής εργασίας, θλάσεις, μώλωπες. Η αλοιφή BioPomata Arnica είναι ένα καινοτόμο προϊόν που χαρακτηρίζεται από την παρουσία λυοφιλιωμένου αποστάγματος άνθεων Άρνικας, με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, το οποίο σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο της Μέντας ολοκληρώνει τη...

  Συστήνεται σε περιπτώσεις έντονης αθλητικής δραστηριότητας,...

  12,10€ 10,29€
 • -25%

  Αποτελεί ένα σκεύασμα υψηλής δραστικότητας με γλουκοζαμίνη και χονδροϊτίνη ενισχυμένο με υψηλά επίπεδα και άλλων θρεπτικών συστατικών τα οποία συνιστώνται για την φροντίδα των αρθρώσεων. 

  Αποτελεί ένα σκεύασμα υψηλής δραστικότητας με γλουκοζαμίνη και...

  23,26€ 17,45€
 • -25%

  Αποτελεί ένα σκεύασμα υψηλής δραστικότητας με γλουκοζαμίνη και χονδροϊτίνη ενισχυμένο με υψηλά επίπεδα και άλλων θρεπτικών συστατικών τα οποία συνιστώνται για την φροντίδα των αρθρώσεων. 

  Αποτελεί ένα σκεύασμα υψηλής δραστικότητας με γλουκοζαμίνη και...

  41,28€ 30,96€
 • -25%

  Η Γλουκοσαμίνη και η Χονδοϊτίνη βοηθάνε στη διατήρηση της καλής υγείας των χόνδρων και ενισχύουν την ελαστικότητά τους. Η θειϊκή χονδροϊτίνη αποτελεί ένα σημαντικό δομικό συστατικό του αρθρικού χόνδρου, του μαλακού ιστού που καλύπτει το τμήμα των οστών εντός των μεσάρθριων διαστημάτων. Συγκεκριμένα αποτελεί το κύριο δομικό συστατικό. Η Chondroitin...

  Η Γλουκοσαμίνη και η Χονδοϊτίνη βοηθάνε στη διατήρηση της καλής...

  21,06€ 15,80€
 • Παυσίπονο Gel για την Μείωση των Ρευματικών Πόνων και του Πόνους των Αρθρώσεων, Χαλαρώνει τους Μυς, Μειώνει την αίσθηση της Σωματικής Κούρασης.

  Παυσίπονο Gel για την Μείωση των Ρευματικών Πόνων και του Πόνους...

  17,20€
 • Φυτικό Παυσίπονο, Για την προστασία χόνδρων & αρθρώσεων, για περιπτώσεις αρθρίτιδας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ουρικής αρθρίτιδας, σπονδυλίτιδας, φλεγμονών του συνδετικού ιστού, τενοντίτιδας, οστεοπόρωσης.

  Φυτικό Παυσίπονο, Για την προστασία χόνδρων & αρθρώσεων, για...

  23,00€
 • Φυτικό Παυσίπονο με αρπαγόφυτο, παρθένιο & λυγαριά, Προσφέρει άμεση ανακούφιση χωρίς να ερεθίζει το στομάχι, ιδανικό για έντονους πονοκεφάλους, ημικρανίες, πόνους περιόδου, μυαλγίες, ρευματοειδή αρθρίτιδα, τενοντίτιδα.

  Φυτικό Παυσίπονο με αρπαγόφυτο, παρθένιο & λυγαριά, Προσφέρει...

  15,90€
 • Φυτικό Παυσίπονο για πόνους περιόδου & προεμμυνορησιακό σύνδρομο, εξισορροπεί τις ορμονικές αμφιταλαντεύσεις & βάζει τέλος στους πόνους, τη νευρικότητα, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, τα πρηξίματα, τις κράμπες.

  Φυτικό Παυσίπονο για πόνους περιόδου & προεμμυνορησιακό...

  16,10€
Εμφανίζονται 1 - 24 από 26 προϊόντα