ESPA
  • -20%
    HYDROVIT BIOTRIN TAR CLEANSING LIQUID 150 ml

Το Biotrin Tar συνδυάζει τις καθαριστικές, όσο και τις κερατολυτικές, αντισμηγματορροικές, αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντικνησμικές ιδιότητες των συστατικών Salix Alba Mill extract και Salicylic acid.

Η παρουσία των Υδρολυμένων Πρωτεϊνών Σίτου (1%) προσδίδει στο προϊόν ενυδατικές ιδιότητες και προστατεύει από την αφυδάτωση και το στρες που δημιουργείται από τις επιφανειοδραστικές ουσίες. Οι ευεργετικές του ιδιότητες αναπτύσσονται διαμέσου του πλούσιου αφρισμού του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τις παθολογικές καταστάσεις του τριχωτού της κεφαλής, όσο και του σώματος, ειδικά στις περιοχές των άνω και των κάτω άκρων.

Το Biotrin Tar χρησιμοποιείται σε περιοχές του τριχωτού της κεφαλής ή/και του προσώπου που πάσχουν από υπερκερατώσεις, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, ψωρίαση, ιχθύαση, εκζέματα. pH 4,5 Περιέχει αποσκληρυντικούς παράγοντες.

Να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια.

Οδηγίες χρήσεως: Χρησιμοποιείται καθημερινά κατά την περίοδο έξαρσης των συμπτωμάτων και 2-3 την εβδομάδα κατά την περίοδο συντήρησης (εναλλαγή με Biotrin Shampoo).

5203957200003
1 Αντικείμενο

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: