- -30%
Πρωτοπόροι στη μάχη εναντίον της γήρανσης, τα εργαστήρια Filorga ανέπτυξαν ένα καθαριστικό προϊόν που καθαρίζει και απομακρύνει το μακιγιάζ.
Κωδικός: 5203069039188
Δείτε όλα τα προϊόντα KorresΑπαλό σαπούνι με βάση τη φυτική γλυκερίνη κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Με εκχύλισμα Χαμομηλιού και βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής
ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το εκχύλισμα Χαμομηλιού, χάρη στις καταπραϋντικές και μαλακτικές του ιδιότητες, περιορίζει τους ερεθισμούς ενώ το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα.
Απαλό σαπούνι με βάση τη φυτική γλυκερίνη κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα.
Πρωτοπόροι στη μάχη εναντίον της γήρανσης, τα εργαστήρια Filorga ανέπτυξαν ένα καθαριστικό προϊόν που καθαρίζει και απομακρύνει το μακιγιάζ.
Ειδικά επιλεγμένο μίγμα ουσιών καθαρισμού, απαλό για το δέρμα, με τον συνδυασμό ενεργών συστατικών ενυδάτωσης.
Aπαλή κρέμα-αφρόλουτρο καθαρισμού για αναπλήρωση λιπιδίων για την ατοπική δερματίτιδα. Καταπραΰνει και βοηθά στην μείωση της έντονης ξηρότητας ξεκινώντας από το ντους και στην επαναφορά του επιδερμιδικού φραγμού, ενώ διατηρεί το μικροβίωμα ισορροπημένο.