Παραδοσιακή χρήση σε διάρροια, αέρια και φουσκώματα.Βελτίωση ευαισθησίας στην ινσουλίνη - καντιδίαση.
- BLACK FRIDAY
- ΜΑΡΚΕΣ add remove
- ΕΠΟΧΙΚΑ add remove
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
addremove
- Πρόσωποaddremove
- Ενυδάτωσηaddremove
- Αντιγήρανση & Σύσφιξηaddremove
- Ακμή / Λιπαρότητα
- Καθαρισμός - Περιποίησηaddremove
- Χείληaddremove
- Πανάδες - Καφέ κηλίδες
- Κρέμες Ματιώνaddremove
- Σώμαaddremove
- Γυναικεία Τριχόπτωσηaddremove
- Μαλλιάaddremove
- Ευαίσθητη Περιοχήaddremove
- Μακιγιάζaddremove
- Πρόσωποaddremove
- ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ addremove
-
ΑΝΔΡΑΣ
add remove
- Μαλλιά add remove
-
ΜΗΤΕΡΑ & ΠΑΙΔΙ
add remove
-
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
add remove
-
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
add remove
Σάκχαρο
Φιλτράρισμα κατά
Μάρκα
Μάρκα
Τιμή
Τιμή
-
20,00 € - 39,00 €
Υπάρχουν 4 προϊόντα.
Ενεργά φίλτρα
Superfoods Πράσινος Καφές
- Συμβάλει στον κανονικό μεταβολισμό
- Συνεισφέρει στη διαχείριση βάρους
- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
- Αντιγηραντικές ιδιότητες
Το Silymarin αποτελεί το δραστικό συστατικό του καρπού του φυτού Silybum marianum (ευρέως γνωστό ως γαϊδουράγκαθο - milk thistle). Το φυτό αυτό συναντάται κυρίως στη Μεσόγειο και χρησιμοποιήθηκε ευρέως από βοτανολόγους στο Ηνωμένο Βασίλειο τον 16ο αιώνα. Οι δραστικές ουσίες του βοτάνου περιλαμβάνουν 3 ισομερή που ονομάζονται Silybin, Silidanin και Silicristin. Οι ουσίες αυτές υπάγονται στις flavonoligrans, μια ισχυρή ομάδα φυτικών δραστικών συστατικών. Από τις 3 αυτές ουσίες, πιο ισχυρή θεωρείται η Silybin. Το Milk Thistle αποτελεί ένα από τα βότανα με τις περισσότερες αναφορές στην επιστημονική βιβλιογραφία. Υπάρχουν πάνω από 300 επιστημονικές μελέτες που αφορούν στη χημική του σύσταση και στους μηχανισμούς δράσης του. Χρειάζονται 8,5gr από τον καρπό του γαϊδουράγκαθου για την παρασκευή 286mg εκχυλίσματος, μια ποσότητα που περιέχεται σε κάθε ταμπλέτα του Milk Thistle της Lamberts. Χρησιμοποιούμε τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από ώριμους καρπούς του βοτάνου για την απόδοση ενός εγγυημένου επιπέδου 200mg Silymarin ανά ταμπλέτα.
Το χρώμιο αποτελεί ένα από τα πιο βασικά θρεπτικά συστατικά, που εκλείπει στην σύγχρονη διατροφή λόγω των διαφόρων μεθόδων βιομηχανικής επεξεργασίας.