- -30%
Aντιοξειδωτική δράση. Παραγωγή ενέργειας ΑΤΡ. Ενίσχυση καρδιαγγειακής λειτουργίας.
Κωδικός: 033984009318
Δείτε όλα τα προϊόντα SolgarAντιοξειδωτική δράση. Παραγωγή ενέργειας ΑΤΡ. Ενίσχυση καρδιαγγειακής λειτουργίας.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Το συνένζυμο Q10 ένα δραστικό θρεπτικό συστατικό το οποίο βοηθά στη κυτταρική παραγωγή ενέργειας και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση κατά των βλαπτικών ελευθέρων ριζών. Είναι ένας μεταβολίτης που συμμετέχει στην αλυσίδα των αναπνευστικών ενζύμων και των μιτοχονδρίων του κυττάρου για τη παραγωγή ενέργειας σε μορφή ATP. Με τον τρόπο αυτό διατηρεί τη καλή ενεργειακή κατάσταση των κυττάρων και κατ' επέκταση ενισχύει την ενέργεια, τη ζωτικότητα και την ευεξία ολόκληρου του οργανισμού. Το συνένζυμο Q10 έχει καρδιοτονωτική δράση αφού προστατεύει το μυοκάρδιο και επιπλέον είναι ένα δραστικό αντιγηραντικό συστατικό, που ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Συστατικά ανά κάψουλα
Coenzyme Q-10 (as ubiquinone)
Οδηγίες χρήσης
1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.
Aντιοξειδωτική δράση. Παραγωγή ενέργειας ΑΤΡ. Ενίσχυση καρδιαγγειακής λειτουργίας.
Aντιοξειδωτική δράση. Παραγωγή ενέργειας ΑΤΡ. Ενίσχυση καρδιαγγειακής λειτουργίας.
Συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει 200μg στοιχειακού σεληνίου.
Natural Form Vitamin E: Η Vitamin E της Lamberts παρέχει βιταμίνη Ε στη φυσική της μορφή (d-alpha-tocopherol), όπως αυτή εμφανίζεται στις τροφές (ξηροί καρποί και φυτικά έλαια).. Μέσω της φυσικής της μορφής , η Vitamin E απορροφάται πιο εύκολα. Η Βιταμίνη Ε που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της Lamberts, είναι φυσικής προέλευσης από φυτικά έλαια.
Η φυσική Βιταμίνη Ε (με την μορφή d-alpha-tocopherol) έχει αποδειχθεί επιστημονικώς ότι κατέχει δύο φορές μεγαλύτερη δραστικότητα από άλλα αντίστοιχα σκευάσματα της κατηγορίας του και έχει αναγνωριστεί από πολλούς ερευνητές ως ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο.
Η βιταμίνη Β-2 είναι γνωστή και ως ριβοφλαβίνη και ανακαλύφθηκε το 1930. Είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία παρέχεται στον οργανισμό μας μέσω της διατροφής. Πλούσιες πηγές ριβοφλαβίνης περιέχονται στο γάλα, στο τυρί, στο βοδινό κρέας, στα αυγά και στα δημητριακά ολικής αλέσεως. Παρ’όλ’αυτά, 22% των γυναικών και 12% των ανδρών, λαμβάνουν ποσότητες χαμηλότερες της προτεινομένης πρόσληψης. Αν η έλλειψη της ριβοφλαβίνης αυξηθεί, μπορεί να προκαλέσει διαβρώσεις και πληγές στις γωνίες του στόματος, καθώς και δακρύρροια, αίσθημα καύσους και κνησμού στους οφθαλμούς.