- -30%
Συμπλήρωμα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, με ειδική σύνθεση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της γυναίκας, συμβάλλοντας στη διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας.
Κωδικός: 033984033177
Δείτε όλα τα προϊόντα SolgarΑπορρόφηση ασβεστίου, φωσφόρου. Υγεία δοντιών, οστών, μυών. Ενίσχυση ανοσοποιητικού.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και για τη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών. Η βιταμίνη D είναι επίσης σημαντική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη λειτουργία τουν νεύρων και των μυών στο σώμα. Συμμετέχει επίσης στη κυτταρική διαίρεση και στη φυσιολογική λειτουργία του θυροειδούς αδένα. Η βιταμίνη D3 ή χοληκαλσιφερόλη είναι μια μορφή όμοια με αυτή που παράγεται στον οργανισμό με την έκθεση στον ήλιο, και για το λόγο αυτό είναι και περισσότερο απορροφήσιμη.
Συστατικά ανά κάψουλα
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 2200 IU
Οδηγίες χρήσης
1-2 κάψουλες ημερησίως.
Δείτε επίσης:
Απορρόφηση ασβεστίου, φωσφόρου. Υγεία δοντιών, οστών, μυών. Ενίσχυση ανοσοποιητικού.
Συμπλήρωμα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, με ειδική σύνθεση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της γυναίκας, συμβάλλοντας στη διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας.
Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Panax Ginseng, συνένζυμο Q10, Καρνιτίνη, λουτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Το Lanes Electrolytes με βιταμίνες B, C, E με δροσιστική γεύση λεμόνι, διατίθεται σε αναβράζουσα μορφή.
Natural Form Vitamin E: Η Vitamin E της Lamberts παρέχει βιταμίνη Ε στη φυσική της μορφή (d-alpha-tocopherol), όπως αυτή εμφανίζεται στις τροφές (ξηροί καρποί και φυτικά έλαια).. Μέσω της φυσικής της μορφής , η Vitamin E απορροφάται πιο εύκολα. Η Βιταμίνη Ε που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της Lamberts, είναι φυσικής προέλευσης από φυτικά έλαια.
Η φυσική Βιταμίνη Ε (με την μορφή d-alpha-tocopherol) έχει αποδειχθεί επιστημονικώς ότι κατέχει δύο φορές μεγαλύτερη δραστικότητα από άλλα αντίστοιχα σκευάσματα της κατηγορίας του και έχει αναγνωριστεί από πολλούς ερευνητές ως ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο.