Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -30%
    Aboca - FITOMAGRA Libramed For the treatment of overweight and obesity 100% natural, 138 tabs

Αυτό καθορίζει επίσης τη μείωση του αισθήματος της πείνας και της μεταγευματικής υπνηλίας.  Επιπλέον, με τον ίδιο μηχανισμό, το Policaptil Gel Retard περιορίζει την απορρόφηση των λιπών, ευνοεί την εντερική διέλευση και ρυθμίζει τη συνεκτικότητα των κοπράνων.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:  

Το Libramed, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, επαρκή πρόσληψη υγρών και τακτική σωματική δραστηριότητα, χάρη στον μηχανισμό δράσης του ενδείκνυται για τον έλεγχο του βάρους σε ενήλικες και παιδιά από 8 ετών και άνω.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  • Ενήλικες και έφηβοι άνω των 12 ετών 3 δισκία πριν από τα δύο κύρια γεύματα
  • Παιδιά από 8 έως 12 ετών 2 δισκία πριν από τα δύο κύρια γεύματα

Η συνιστώμενη δόση πρέπει να λαμβάνεται με ένα γεμάτο ποτήρι νερό, ενώ πρέπει να δίδεται προσοχή ώστε η κατάποση του κάθε δισκίου να γίνεται ξεχωριστά. Να αποφεύγεται η μάσηση και η σύνθλιψη του δισκίου με τα δόντια. Σε περίπτωση αντιμετώπισης δυσκολίας στην κατάποση, μπορείτε να διαλύσετε τα δισκία Libramed σε χλιαρό νερό ή σε αφεψήματα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ανακατεύοντας μέχρι την πλήρη διάλυσή τους. Το υγρό που προκύπτει πρέπει να καταναλώνεται εντός ολίγων λεπτών, πριν δημιουργηθεί η γέλη.  

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

Συνιστάται να παίρνετε το προϊόν τουλάχιστον δύο ώρες πριν ή μετά τη 
λήψη φαρμάκων, ούτως ώστε να μην παρεμβαίνει στην απορρόφησή τους. Να αποφεύγεται η χρήση κατά την κύηση και τη γαλουχία. Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή μεμονωμένης αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά.

8032472005452
2 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: