Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -25%
    Vichy Ideal Soleil SPF30 Νερό Προστασίας Από τον Ήλιο με Βήτα Καροτίνη, Λαμπερό Μαύρισμα 200ml
Το VICHY IDEAL SOLEIL TAN ENHANCING SPF30 PROTECTIVE SOLAR WATER, είναι ένα αντηλιακό νερό προστασίας για Λαμπερό Μαύρισμα με Β-Καροτίνη. Μια επαναστατική νερένια υφή - εξαιρετικά ελαφριά, εξαιρετικά φρέσκια.  Το αντηλιακό water spray προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία που αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Σύνθεση εμπλουτισμένη με φυτικής προέλευσης β-καροτένιο που βελτιώνει την ομοιομορφία της επιδερμίδας και βελτιστοποιεί το μαύρισμα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Η πρώτη εξαιρετικά ευχάριστη αντηλιακή προστασία που ενεργοποιείται από ένα ευρέως φάσματος σύστημα UV Φίλτρων και φυσικά δραστικά συστατικά. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Με Διφασική τεχνολογία και με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy. Με Σύστημα Φίλτρων ευρέως φάσματος και Ισχυρά φυσικά δραστικά συστατικά όπως το Βήτα Καροτένιο για ενισχυμένο μαύρισμα.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους.
Οδηγίες: Εφαρμόστε το Vichy Ideal Soleil Tan Enhancing SPF30 Protective Solar Water ακριβώς πριν από την έκθεση στον ήλιο, ανανεώνετε συχνά και σε άφθονη ποσότητα ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, αν ιδρώσατε ή αν σκουπιστήκατε. Αποφύγετε το περίγραμμα των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.Αποφύγετε την επαφή με τα ρούχα. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη.
3337875585217
9 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: