• -25%
    Quest - Kyolic Garlic 600mg, Tabs 60s

Χοληστερίνη - Καρδιαγγειακή Λειτουργιά

Το Kyolic 600mg Aged Garlic Extract της Quest παρέχει 600mg σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης για έντονη ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του κυκλοφορικού.

Μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και μειώνει τα τριγλυκερίδια. Είναι ένα μοναδικό και αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στην αποτοξίνωση του ήπατος μειώνοντας τα τοξικά χημικά. Επίσης, βελτιώνει τη λειτουργία της μνήμης, ενισχύει τη σωματική δύναμη, μειώνει το άγχος και την κόπωση και έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες. 

Οι σκελίδες από το βιολογικά καλλιεργημένο σκόρδο, υπόκεινται σε μία μοναδική φυσική διαδικασία ψυχρής ωρίμανσης(20 μήνες) η οποία αυξάνει τη διατροφική αξία των συστατικών του kyolic. Η διαδικασία της ψυχρής ωρίμανσης μετατρέπει τα συστατικά του φρέσκου σκόρδου που προκαλούν γαστρεντερικές διαταραχές και ανεπιθύμητη οσμή σε ωφέλιμα και άοσμα συστατικά.

60 ταμπλέτες.

Συστατικά: ONE TABLET PROVIDES:Aged Garlic Extract 600mg (standardised to provide S-Allyl Cysteine).Additional Ingredients:Microcrystalline cellulose (filler and binder),Magnesium stearate (lubricant),Silicon dioxide (anti-caking agent),Hydroxypropylmethylcellulose (glazing agent).Free From:Hydrogenated fat; animal substances; artificial preservatives, colours and flavours; added starch, sucrose, lactose or salt; yeast, wheat or gluten.

Οδηγίες Χρήσεως: Μια ή δύο ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό.

5205965110022
2 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: