ESPA
  • -25%
    LA ROCHE POSAY - KERIUM DRY DANDRUFF Anti-Dandruff Cream Shampoo, 200 ml bottle

Για μικρο-απολέπιση. Συχνή χρήση.

Ακριβής και ορατή εξάλειψη της ξηρής πιτυρίδας. Αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του τριχωτού.

Η τεχνολογία LHA™ διασφαλίζει την έντονη και λεπτή μικρο-απολέπιση για την απομάκρυνση της πιτυρίδας και ρυθμίζει την απολέπιση. Το καθαριστικό σύμπλοκο καθαρίζει το τριχωτό και εμποδίζει τον σχηματισμό πιτυρίδας. Η ενυδατική γλυκερίνη καταπολεμά την ξηρότητα του τριχωτού. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη με κλινικές δοκιμές από δερματολόγους ειδικευμένους στο τριχωτό. 

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΑΝΑΓΚΗ

Ήπια ή περιστασιακή πιτυρίδα. Ξηρά μαλλιά ή τριχωτό.

ΟΦΕΛΗ

Η ξηρή πιτυρίδα εξαφανίζεται γρήγορα. Το τριχωτό είναι καθαρό και εμποδίζεται η επανεμφάνιση πιτυρίδας. Τα μαλλιά θρέφονται και είναι λαμπερά και απαλά. 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το αντί για το σύνηθες σαμπουάν σε περιπτώσεις ήπιας ή περιστασιακής πιτυρίδας ή σε συνδυασμό με εντατικές "αγωγές". Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Κάντε απαλό μασάζ στον τριχωτό πριν ξεπλύνετε. Για επίμονη πιτυρίδα, χρησιμοποιήστε το Kerium SD Intense Micro-Exfoliating Anti-Dandru.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDE MIPA, GLYCOL DISTEARATE, ARGININE, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CARBOMER, CITRIC ACID, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM RICINOLEAMIDO MEA-SULFOSUCCINATE, GLYCERYL LAURATE, HEXYLENE GLYCOL, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, ISOPROPANOLAMINE, PIROCTONE OLAMINE, POLYQUATERNIUM-10, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM / FRAGRANCE

Δείτε περισσότερα προϊόντα La Roche Posay εδώ:

https://www.pharmanatura.gr/37_la-roche-posay

 
3433422407282

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: