Μάρκες - PharmaNatura.gr

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Ετικέτες

Εταιρείες There are 137 brands

ανά σελίδα
Εμφανίζονται 31 - 45 από 137 προϊόντα
 • COSVAL

  Φυτοθεραπευτικά προ'ι'όντα υψηλής ποιότητας.

 • Deligios

  http://www.deligios.com/

  Τα προιόντα Deligios παρασκευάζονται στην Ελλάδα, απο ανθρώπους προσηλωμένους να προσφέρουν τους καλύτερους συνδυασμούς φυσικών υλικών σε μορφές που εύκολα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στην ημέρα.

  Πιο συγκεκριμένα κάθε προιόν συνδυάζει φυσικά υλικά, που εχουν αναγνωριστεί διαχρονικά σε παγκόσμιο επίπεδο οτι ωφελούν τον άνθρωπο. Αυτό εχει γίνει με ενα τρόπο μοναδικό ώστε η γεύση να είναι ταυτόχρονα απολαυστική.

  Προϊόντα οπως το πράσινο τσαι, η λουίζα με τα φρούτα, ο καφές με τις κατεχίνες και τα γλυκά τους μπορούν να αντικαταστήσουν απλά κάποια απο τα προιόντα που χρησιμοποιείτε σήμερα. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε προιόντα για να ωφεληθείτε ούτε να κάνετε γευστικές παραχωρήσεις η συμβιβασμούς.

  Οι μικρές αλλαγές στη καθημερινότητά μπορεί να φέρουν μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής.

 • Dr Muller

  http://www.petsiavas.gr/servicedet.asp?p=&type=1&id=105

  Η εταιρεία Dr Muller Pharma έχει έδρα στην Τσέχικη Δημοκρατία και ειδικεύεται στην προληπτική ιατρική και διατροφή. Παράγει κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες συμπληρώματα διατροφής, φυσικές θεραπείες , καλλυντικά και θεραπευτικά σκευάσματα.

 • Elancyl

  Tεχνογνωσία ELANCYL, όταν η επιστήμη μιλάει τη γλώσσα του σώματος όλα γίνονται εφικτά…

  Η Φιλοσοφία μας, συνδυασμός ομορφιάς με αποτελεσματικότητα: «Κάθε υπόσχεση πρέπει να αποδεικνύεται επιστημονικά» & «Κάθε εγγύηση πρέπει να είναι κλινικά αποδεδειγμένη». Για την Elancyl, η ομορφιά του σώματος είναι απαίτηση αλλά και ευχαρίστηση.

  Για πλήρη αρμονία ανάμεσα σε εσάς και το σώμα σας, η Elancyl δημιουργεί προϊόντα αδυνατίσματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας σύμφωνα με τη χρονοβιολογία του σώματος.

  http://www.elancyl.gr/

 • Epsilon Health

  H Epsilon Health ιδρύθηκε το 2000 στη Θεσσαλονίκη.
  Στα 14 χρόνια της ζωής και της λειτουργίας της μας συντροφεύει η αναζήτηση της πιο υψηλής ποιότητας και ασφάλειας στα προϊόντα μας. Παράλληλα η δίψα μας για να καινοτομούμε παραμένει άσβεστη.

 • Eubos

  http://www.eubos.gr/

  Η σειρά EUBOS έχει μια ιστορία 50 χρόνων στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας.

  Τα προϊόντα της βασίστηκαν σε μία καινοτόμο ιδέα που αναπτύχθηκε το 1958, την παραγωγή ενός προϊόντος καθαρισμού σώματος με ουδέτερο pH, χωρίς αλκάλια, απόλυτα συμβατού με το δέρμα, που αντικατέστησε τους σάπωνες, προστατεύοντας ταυτόχρονα τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος. 

  Τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία των εργαστηρίων EUBOS ώστε να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος.

Εμφανίζονται 31 - 45 από 137 προϊόντα