Μάρκες - PharmaNatura.gr

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Ετικέτες

Εταιρείες There are 137 brands

ανά σελίδα
Εμφανίζονται 49 - 72 από 137 προϊόντα
 • Galenic

  http://www.galenic.gr/

 • Gehwol

  http://www.naturapharm.gr/

  H GEHWOL κατέστησε τη φροντίδα των ποδιών προσιτή σε μεγάλα στρώματα του πληθυσμού και έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας γενικότερης φιλοσοφίας για τη φροντίδα ποδιών. 

  Με συνέπεια, πελατοκεντρική φιλοσοφία και καινοτομίες, η επιχείρηση αντιμετωπίζει σήμερα δυναμικά τις προκλήσεις του ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενώ χάρη στις σύγχρονες μονάδες έρευνας που διαθέτει και τις τεχνολογίες παραγωγής που εφαρμόζει, διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της. 

  Τα δραστικά προϊόντα της GEHWOL θεωρούνται μοναδικά στο χώρο τους, αφού η βάση της σύνθεσής της αποτελείται από φυσικά συστατικά.

 • Gerolimatos

  http://www.gerolymatos-otc.com/company_his.htm

  Εδώ και σχεδόν 90 χρόνια το όνομα Γερολυμάτος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Η ιστορία της εταιρείας χρονολογείται από το 1923 όταν ο Φαρμακοποιός Νικόλαος Π. Γερολυμάτος άνοιξε φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων.

  Πιστή πάντα στις αρχές και το όραμα του ιδρυτή της και έχοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, φιλίας και σεβασμού τόσο με την φαρμακευτική όσο και με την ιατρική κοινότητα, η εταιρεία ήδη επισκέπτεται απευθείας 2.500 φαρμακεία, όλες τις Φαρμακαποθήκες & Συνεταιρισμούς και ενημερώνει για τα προϊόντα της Παιδιάτρους, ΩΡΛ και επιλεγμένους Φυσικοθεραπευτές. 

 • Higher Nature

 • Holistic Med

 • Innéov

 • Intermed

  http://intermed.com.gr/el/pages/

  Η Intermed ιδρύθηκε το 1996 από τον φαρμακοποιό Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος οραματίστηκε μια νέα πρωτοπόρα παραγωγική βιομηχανία στο χώρο της υγείας που θα συνέβαλε στην αντιμετώπιση των καθημερινών καθώς και των ειδικών καταστάσεων υγείας που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.

  Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η Intermed S.A. έχει να επιδείξει μια συνεχή ανοδική πορεία, χάρη στα καινοτόμα δερμοκαλλυντικά, παραφαρμακευτικά και φαρμακευτικά της προϊόντα, τα οποία αναπτύχθηκαν με την καθοδήγηση του εμπνευσμένου ιδρυτή της, με αποτέλεσμα αυτής της επιτυχημένης πορείας την εγκαθίδρυση στην Ελληνική και Διεθνή αγορά Brands όπως τα Unisept, Chlorhexil, Eva, Reval κ.α.

 • Kilokiller

 • Klamin

 • Korres

  http://www.korres.com/

  Ο Γιώργος Κορρές ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία το 1996, λίγο μετά τη λήψη του πτυχίου του [Φαρμακευτικής] και της εργασίας του στο αρχαιότερο φαρμακείο ομοιοπαθητικών στην Αθήνα. Χρησιμοποιώντας απλά, φυσικά υλικά και κρατώντας τις τιμές σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, ο Κορρές κατάφερε μέσα σε 10 χρόνια να είναι μια αξιόλογη μάρκα με διεθνή αναγνώριση.

 • La Roche-Posay

  http://www.larocheposay.gr

  Για περισσότερα από 30 χρόνια, η La Roche-Posay συνεργάζεται με δερματολόγους από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μακιγιάζ που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. 

  Ερευνώντας, μαζί με περισσότερους από 25.000 δερματολόγους σε όλο τον κόσμο, από τη φροντίδα της επιδερμίδας και του τριχωτού μέχρι το μακιγιάζ και τις αισθητικές βελτιώσεις, η La Roche-Posay δημιουργεί νέες γενιές δερματολογικών προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας που περιέχουν το ιαματικό νερό La Roche-Posay, σχεδιασμένων να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

 • Labo Fillerina

  Οι έρευνες που κατέληξαν στη δημιουργία της Fillerina ξεκίνησαν το 2007, με σκοπό την ανάπτυξη και την τελειοποίηση μιας δερμοκαλλυντικής αγωγής γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, χωρίς ενέσεις, με εύκολη εξωτερική εφαρμογή στο σπίτι

 • Lamberts

  http://www.greenimport.gr/index.php

  Η φιλοσοφία της Lamberts για την υγεία σχετίζετε με σαφή επιστημονικά δεδομένα. "Αναπτύσσουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που υποστηρίζονται από έγκυρη επιστημονική έρευνα". Τα συμπληρώματα διατροφής LAMBERTS παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία, με φαρμακευτικά standards και υψηλές προδιαγραφές, τις οποίες δεν μπορεί να προσεγγίσει καμιά αντίστοιχη εταιρεία. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια.

 • Lavipharm

 • LERIVA

Εμφανίζονται 49 - 72 από 137 προϊόντα