Μάρκες - PharmaNatura.gr

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Ετικέτες

Εταιρείες There are 134 brands

ανά σελίδα
Εμφανίζονται 121 - 134 από 134 προϊόντα
 • Vencil

  http://www.acta.gr/aandd.html

  Τα προϊόντα της A&D έχουν τύχει της διεθνούς αναγνώρισης και αποδοχής λόγω της κορυφαίας αξιοπιστίας τους και του πρωτοποριακού τους σχεδιασμού, που επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με εύκολο και κατανοητό τρόπο ακόμη και από άτομα μεγάλης ηλικίας η μη εξοικειωμένα με την σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία.

  Τα προϊόντα της A&D Medical, διανέμονται από το 1986 στην Ελλάδα κατ'αποκλειστικότητα από την ACTA Ιατρικά Μηχανήματα Ε.Π.Ε.

 • Version

 • VIAN

  http://www.vian.gr/

  Η ΒΙΑΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 (από τον όμιλο ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.) για τη διακίνηση γνωστών συνταγογραφούμενων (και μη) φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η ΒΙΑΝ Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες διανομής και προώθησης στο χώρο του φαρμακείου και του γενικού εμπορίου. 

 • Vichy

  http://www.vichy.gr

  Όποιος κι αν είναι ο τύπος επιδερμίδας του προσώπου, ευαίσθητη, πολύ ξηρή ή με ατέλειες... Όποια κι αν είναι η ηλικία ή ο τρόπος ζωής ... Η επιδερμίδα μπορεί να μεταμορφωθεί σε λαμπερή & τέλεια,φτάνοντας στο ιδανικό της επίπεδο.

  Η ζωή της επιδερμίδας του προσώπου είναι μια δυναμική ισορροπία που επηρεάζεται από πολλούς –εσωτερικούς και εξωτερικούς- παράγοντες. 

  Χάρη στην πολυετή πείρα της, η έρευνα Vichy ανακαλύπτει νέους τρόπους αποτελεσματικής δράσης. 

  Βελτιώνοντας την υγεία της, η επιδερμίδα μπορεί να ανανεώνεται, να προστατεύεται, να συγκρατεί νερό και θρεπτικά συστατικά, και να μεταμορφωθεί για πάντα σε τέλεια και λαμπερή.

 • Vitapower

 • Vitorgan

  http://www.vitorgan.gr/

  Η VITORGAN Μον. Ε.Π.Ε. είναι μια εταιρεία με εμπειρία 60 χρόνων. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εισαγωγή, διάθεση και εξαγωγή ποιοτικών και καινοτόμων φυτικών καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και παραφαρμακευτικών προϊόντων.Βασικό κανάλι διανομής των προϊόντων της VITORGAN είναι το φαρμακείο, καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο από φαρμακαποθήκες, συνεταιρισμούς φαρμακοποιών και καταστήματα καλλυντικών, ανάλογα με την φύση των προϊόντων.

  Η μακρόχρονη παρουσία της και η συνεχής ανάπτυξή της βασίζονται στις διαχρονικές αξίες της, τον σεβασμό προς τον καταναλωτή και τους συνεργάτες της, την οργάνωσή της, την συνεχή έρευνα και αναζήτηση.

 • ΕΛΛΗΝΙΚΗ Bio-Spirulina

  http://hellenic-biospirulina.com/

  Η Ελληνική Bio-spirulina Νιγρίτας Σερρών πωλείται αποκλειστικά σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προιόντων και τις ιστοσελίδες τους, & μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας.

  Η Ελληνική Bio-Spirulina Νιγρίτας Σερρών βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης ως βιολογικό προιόν με σύμβαση ελέγχου - πιστοποίησης απο τον φορέα GREEN CONTROL.

 • Μουρουνέλαιο Möller’s

  Το μουρουνέλαιο Möller’s είναι λάδι από το συκώτι μουρούνας, πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη D και βιταμίνη Α. Παράγεται από ψάρια που αλιεύονται στο αρκτικό αρχιπέλαγος Lofoten, σε μία από τις καθαρότερες θάλασσες του κόσμου.

  Τα ιχθυέλαια Möller’s είναι κατάλληλα για παιδιά & ενήλικες!

Εμφανίζονται 121 - 134 από 134 προϊόντα