Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -20%
    LANES - Epax® Omega-3 1200mg 30 tabs
    LANES - Epax® Omega-3 1200mg 30 tabs

Για την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης

Συμπλήρωμα διατροφής

Ιδιότητες: Το Epax® Omega-3 είναι το πλέον κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας προϊόν Omega-3, με βραβείο από το National Health Institute USA για την κλινική έρευνα των Omega-3 το 2007 και αποτελεί πλούσια πηγή των Omega-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων EPA & DHA με όλες τις ευεργετικές ιδιότητές τους.Χάρη στις εξειδικευμένες διαδικασίες Μοριακής Απόσταξης & Υψηλής Καθαρότητας που ακολουθούνται για την παρασκευή του, σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, παρέχει αυξημένη συμπύκνωση των συστατικών και εξάλειψη ρύπων όπως βαρέα μέταλλα. Τo Epax® Omega-3, έχει καλύτερη απορρόφηση και υψηλότερη περιεκτικότητα σε EPA & DHA συγκριτικά με τα κοινά ιχθυέλαια.Τα Ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των ‘’καλών’’ λιπαρών. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία της καρδιάς καθώς βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος και αναστέλλουν την ανάπτυξη της καρδιαγγειακής νόσου. Είναι επίσης ευεργετικά για τις νοητικές λειτουργίες και την ανάπτυξη του εγκεφάλου και βοηθούν στη διατήρηση φυσιολογικής όρασης.

Πϊνακας Διατροφικής Ανάλυσης

Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 1 Κάψουλα      Περιεκτικότητα

  • Epax® Marine Omega-3 concentrates                  1200 mg
  • EPA: Eicosapentaenoic acid                                   480 mg
  • DHA: Docosahexaenoic acid                                   250 mg
  • Total Omega-3 Essential Fatty Acids                   840 mg

Πλεονεκτήματα Χρήσης: Συμβάλλει στην καλή υγεία της καρδιάς, στηρίζει την φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της όρασης ενώ είναι ευεργετικό για τις νοητικές λειτουργίες και ως εκ τούτου την ενίσχυση της μνήμης.

Συνιστάται σε: Συνιστάται σε όσους επιθυμούν διατροφή χαμηλή σε τριγλυκερίδια και χοληστερίνη καθώς και σε άτομα με διατροφή φτωχή σε κατανάλωση ψαριών.

Μορφή- Συσκευασία: 30 κάψουλες σε γυάλινο μπουκάλι.

Προτεινόμενη Δοσολογία

Χρήση:  1 κάψουλα με το κύριο γεύμα για την φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης.  Η ποσότητα σε EPA & DHA που παρέχουν 4 κάψουλες συμβάλλει στη  διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων  πίεσης του αίματος  & τριγλυκεριδίων. Χωρίς επίγευση ψαριού όταν λαμβάνεται με το κυρίως γεύμα.

Σύνθεση: Epax® Marine Omega-3 concentrates , ζελατίνη, γλυκερίνη

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συστήνεται η μη χρήση. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Παιδιά: Συστήνεται η μη χρήση από παιδιά κάτω των 15 ετών.

Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη. Οι ασθενείς που είναι διαβητικοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε υψηλές δόσεις ιχθυελαίων.

 Ειδικές Προφυλάξεις: Οι ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε υψηλές δόσεις ιχθυελαίων.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 46845/28.5.14

5000477000881

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: