• -20%
    POWER HEALTH - Mastident Toothpaste 75ml
    POWER HEALTH - Mastident Toothpaste 75ml

Ένα ζεστό, φιλικό και καλοσυνάτο χαμόγελο είναι περισσότερο γοητευτικό όταν είναι και υγιές. Για να είναι, όμως, υγιές, πρέπει να λαμβάνει και την απαραίτητη καθημερινή φροντίδα.

Τη φροντίδα των δοντιών και κατ’ επέκταση του χαμόγελου σας σάς προσφέρει η εταιρεία Power Health μέσω της οδοντόκρεμας Mastident. Η οδοντόκρεμα αυτή περιέχει μαστίχα και βασιλικό και θεωρείται κατάλληλη για την καθημερινή υγιεινή του στόματος σας. Η μαστίχα, φυτό γνωστό για τις ιδιότητες του ενάντια στα μικρόβια, συμβάλλει στη μείωση της δημιουργίας τερηδόνας, πλάκας και κακοσμίας. Από την άλλη πλευρά, ο βασιλικός, χάρη στις στυπτικές και τονωτικές του ιδιότητες, ενισχύει την υγεία των ούλων και σας χαρίζει φρέσκια και δροσερή γεύση και αναπνοή. Περιέχει, ακόμη, συνδυασμό φυτικών συστατικών, όπως φασκόμηλο, μύρο, αλόη και βεταΐνη, που περιορίζουν τις φλεγμονές των ούλων, διαθέτουν επουλωτικές ιδιότητες και προσφέρουν προστασία απέναντι στα ευαίσθητα δόντια. Σαν φυσικό γλυκαντικό περιέχει το φυτό στέβια. Το προϊόν θεωρείται κατάλληλο για ομοιοπαθητική.

Οδηγίες Χρήσης: Βουρτσίζετε τα δόντια σας 2-3 φορές την ημέρα, μετά από κάθε γεύμα. Μην καταπίνετε το προϊόν. Μην επιτρέπετε να το χρησιμοποιούν παιδιά κάτω των 3 ετών. 

Η συσκευασία περιέχει 75 ml προϊόντος.

5200321009248
3 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: