ESPA
  • -25%
    VICHY Dermablend Compact stick Ultra correcteur 12gr - 45

Για γυναίκες που αναζητούν ένα προϊόν για τοπική ή ολική κάλυψη των ατελειών μέτριας ή μεγαλύτερης σοβαρότητας (εκ γενετής σημάδια, λεύκη, ουλές κ.λπ.)

Υψηλή επαγγελματική κάλυψη στη διάθεση κάθε γυναίκας.

Vichy Dermablend Compact Stick, 12gr

Colors: 15, 25, 35, 45

Η πολύ υψηλή συγκέντρωση χρωστικών και το φυσικό κερί Carnauba εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα, χωρίς ανομοιογένεια. Στοχευμένη επαγγελματική κάλυψη των ατελειών και ομοιόμορφο χρώμα. Απλώνεται εύκολα και γρήγορα, καθώς η συσκευασία του διευκολύνει την  δοσολογία και εφαρμογή.  Η πλούσια και ενυδατική υφή του προσφέρει υπέρτατη 14ωρη κάλυψη, χωρίς να δημιουργεί «αποτέλεσμα μάσκας» και χωρίς να αφήνει ίχνη, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Όλες οι ατέλειες της επιδερμίδας εξαφανίζονται, ακόμα και οι πιο έντονες.

ΕΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Το λάδι που περιέχει υγροποιείται όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Η κρεμώδης και ενυδατική υφή του γλιστράει στην επιδερμίδα και σβήνει πανεύκολα ομοιόμορφη κάλυψη και άνεση που διαρκεί 14 ώρες.

Η υποαλλεργική σύνθεση υψηλής ανοχής είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες.  Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα, χωρίς άρωμα, SPF 30.

Η πρακτική μορφή stick σας ακολουθεί παντού.

Χρήση: Βάλτε στο δάχτυλό σας την επιθυμητή ποσότητα προϊόντος. Ζεστάνετε το προϊόν με τα δάχτυλά σας ώσπου να αρχίσει να λιώνει. Απλώστε στο πρόσωπό σας με κινήσεις από μέσα προς τα έξω, όπως με ένα κλασικό make-up.

Συσκευασία: 12gr

3337875563017

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: