Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -30%
    DARPHIN Aromatic Care Elixir Huile Niaouli 15ml
    Darphin Aromatic Care Niaouli Ελιξίριο Αιθέριων Ελαίων 15ml

Σχεδιασμένο για λιπαρό δέρμα, βοηθά την εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος και προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Το πρόβλημα του λιπαρού δέρματος σχετίζεται με μια υπερπαραγωγή σμήγματος, οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν συνήθως για να εξασφαλίσουν τη φυσική προστασία του δέρματος, αλλά μερικές φορές παρασυρόμαστε, κάνοντας υπερβολικη ενυδάτωση προκαλώντας υπερχείλιση των λιπαρών ουσίών που φράζουν και ασφυκτιούν το δέρμα. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τις ορμόνες, κληρονομικότητα ή απλά οφείλεται στην κακή υγιεινή.
Το CARE BIO ΑΡΩΜΑ το NIAOULI περιέχει:
Αιθέριο Έλαιο από Melaleuca: Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος ενεργώντας απευθείας επί των σμηγματογόνων αδένων και ισορροπεί το λιπαρό δέρμα, προάγει την επούλωση και απολυμαίνει το δέρμα για να αναστείλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Αιθέριο Έλαιο Λεμόνι¨Αυτό το φυσικό αντισηπτικό, βοηθά στην επούλωση των βλαβών του δέρματος και την καταπολέμηση της φλεγμονής. Επιπλέον, λεμόνι διευκρινίζει την υφή του δέρματος για να βρει μια λάμψη μακράς διαρκείας.
Αιθέριο Έλαιο Cypress: αποσυμφορεί την ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας υποδορίως, ενθαρρύνοντας την φωτεινή και καθαρή επιδερμίδα.
Δενδρολίβανο Αιθέριο Έλαιο¨Αυτό το λάδι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για λιπαρό δέρμα για τη θεραπεία της ακμής με τη θεραπεία και την αναζωογόνηση.
Αιθέριο Έλαιο Ευκάλυπτος¨Είναι ένα αντισηπτικό, αντι-φλεγμονώδη και την επούλωση τραυμάτων.
Αιθέριο έλαιο λεβάντας: Η λεβάντα είναι κατευναστική και επίσης ένα αποτελεσματικό αντισηπτικό που προάγει την επούλωση των πληγών του δέρματος ακμής.

Μια 100% φυσική θεραπεία
Όλα τα συστατικά σε αυτή τη θεραπεία είναι φυσικής προέλευσης. Είναι paraben-free, δεν φράζει τους πόρους και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Συμβουλές χρήσης: Ανοίξτε το μπουκάλι και βαθιά εισπνεύστε το άρωμα, για να απαλύνει τις αισθήσεις σας. Αραιώστε πέντε σταγόνες και να εφαρμόστε στο πρόσωπο και το λαιμό κάθε βράδυ. Κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις.

882381046170
2 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: