ESPA
  • -25%
    Elancyl Slim Design Huile Minceur Λάδι κατά της Κυτταρίτιδας & των Ραγάδων 150ml

Elancyl Slim Design Huile Minceur Λάδι κατά της Κυτταρίτιδας & των Ραγάδων

Η σύνθεσή του με βάση την καφεΐνη προτείνει δύο φάσεις: Μία υδάτινη φάση με βέλτιστη συγκέντρωση συστατικών που βοηθούν στην αποτελεσματική απομάκρυνση των λιπιδίων: καφεΐνη για αποδέσμευση, κισσός που σε συνδυασμό με το μασάζ ευνοεί την αποσυμφόρηση και μία ελαιώδη φάση που αποτελείται αποκλειστικά από έλαιο καμελίνης, κατεξοχήν συστατικό καταπολέμησης των ραγάδων, που απαλύνει την όψη και ευνοεί τη διόρθωση των ραγάδων

Συστατικά & Οφέλη
Καφεΐνη: αποδεσμεύει τα λίπη χάρη στη μοναδική δράση της στην αποδόμηση της λιποδιαλυτικής αλυσίδας, γιατί επιτρέπει τη μετατροπή των τριγλυκεριδίων που περιέχονται στο λιποκύτταρο σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, που είναι πιο εύκολο να απομακρυνθούν.
Κισσός: ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, επηρεάζοντας την ποιότητα του κολλαγόνου καθώς εμποδίζει τη γλυκοζυλίωση των ινών, φαινόμενο υπεύθυνο για τη σύσφιγξη των ιστών. Σε συνδυασμό με το μασάζ, το εκχύλισμα κισσού ευνοεί ακόμα περισσότερο τη φυσιολογική αποσυμφόρηση και την αποβολή των τοξινών.
Σαλάσια: το εκχύλισμα από τη ρίζα αυτού του μικρού θάμνου σταματά την πάχυνση των ινών του συνδετικού ιστού, μειώνοντας την υπερπαραγωγή κολλαγόνου και φιμπρονεκτίνης. Η Salacia βοηθά στην ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού μεταμορφώνοντας την αρχιτεκτονική του συνδετικού ιστού για ένα δέρμα σφριγηλό, λείο και ανασχεδιασμένο.

3282770113143

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

7 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: