Το Immune Booster της Nature's Plus είναι μια ενισχύμενη φόρμουλα υποστήριξης του ανοσοποιητικού συστήματος ενηλίκων, με τιτλοδοτημένα βότανα (ARA-Larix, Οlive leaf, Αndrographis, Echinacea, Εlderberry), βιταμίνες (βήτα Καροτίνη, C,E), ψευδάργυρο και προβιοτικά.

   Η βιταμίνη Α και η βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη) αποτελούν λιποδιαλυτές βιταμίνες η οποίες έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού. Είναι απαραίτητες για την υγεία των ματιών, των οστών και του δέρματος ενώ συμμετέχουν και σε πολλές κυτταρικές λειτουργίες. Αντίστοιχες αντιοξειδωτικές ιδιότητες έχει και η υδατοδιαλυτήΒιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) η οποία συμμετέχει στη σύνθεση ιστών και κολλαγόνου ενώ συμμετέχει στην επούλωση πληγών και στην ανάπλαση ιστού. Η φόρμουλα είναι ενισχυμένη μεψευδάργυρο και ένα μείγμα βοτάνων, όπως συμπυκνωμένο ζυμωμένο χυμό σταφυλιού, πράσινο τσάι χωρίς καφεΐνη, κουρκουμά, σκόρδο, φύλλα ελιάς και μανιτάρια Shiitake, τα οποία έχουν εξίσου αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

   Η δράση της φόρμουλας επεκτείνεται στην υγεία του γαστρεντερικού συστήματος, καθώς περιέχει 4 εκατομμύρια στελέχη οξεόφιλου (Lactobacillus acidophilus) για την καλύτερηεντερική λειτουργία καθώς και απορρόφηση θρεπτικών συστατικών. Η φόρμουλα αποτελείται από ταμπλέτες που περιέχουν τα θρεπτικά τους στοιχεία σε δύο στρώσεων για μέγιστη απορρόφηση (κάποια συστατικά αποδεσμεύονται και αφομοιώνονται πρώτα, κάποια αργότερα). 

 

Συστατικά ανά 3 ταμπλέτες

Συστατικά Περιεκτικότητα
Βιταμίνη Α (ως βήτα καροτίνη) 10.000 IU
Βιταμίνη C (όπως ασκορβικό οξύ) 500 mg
Βιταμίνη Ε (ως d-άλφα οξική τοκοφερόλη) 60 IU
Ψευδάργυρος (ως ασπαρτικό) 15 mg
ARA-Larix (αραβινογαλακτάνης) (απόσπασμα Larix occidentalis) 250 mg
Oliceutic-20 (Olea europa φύλλο) (stand. 20-25% [15 mg-18.75 mg] ολεουροπεΐνη) (με 10 επιπλέον τυποποιημένα συστατικά) 75 mg
Andrographis (Andrographis paniculata εκχύλισμα εναέρια) (τυποποιημένο 50% [25 mg] andrographolides) 50 mg
Echinacea (Echinacea angustifolia ρίζα και ρίζωμα) (τυποποιημένο 4% [2 mg] echinacosides) 50 mg
Elderberry (Sambucus canadensis φρούτα) (τυποποιημένο 30% [15 mg] φλαβονοειδή) 50 mg
Lactobacillus acidophilus (4 εκατομμύρια ζωντανά κύτταρα κατά τη στιγμή της παραγωγής) 1 mg

Οδηγίες χρήσης

Τρεις ταμπλέτες μία φορά την ημέρα.

097467030886
2 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: