ESPA
  • -10%
    OMEGA PHARMA - Lactacyd Pharma Soothing Intimate Wash 250 ml

Το Lactacyd Pharma Soothing βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της κολπικής δυσφορίας, όπως ο ερεθισμός, κνησμός, τσούξιμο και ερυθρότητα. Εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά  με χαλαρωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη, προορίζεται για το ξέπλυμα του ενοχλητικού εκκρίματος στην περιοχή και την καταπράϋνση του λεπτού ή φλεγμονώδη βλεννογόνου.

♦ Γυναικολογικά & Δερματολογικά Ελεγμένο - Υποαλλεργικό                

♦  -92% μείωση των συμπτωμάτων ερεθισμού                                

♦ Βοηθά στην ανακούφιση και καταπράϋνση των συμπτωμάτων της κολπικής δυσφορίας, όπως ο ερεθισμός, κνησμός, τσούξιμο και ερυθρότητα                                                                   

♦ Χωρίς σαπούνι, SLS, χρωστικές, οινόπνευμα                                  

♦ pH 3,5

Όλα τα προϊόντα της σειράς Lactacyd έχουν ως βάση το βιολογικό γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι συστατικό της επιδερμίδας και προστατεύει από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς. Με εκχύλισμα από Μπλε Μαργαρίτα, γνωστό  για τα καταπραϋντικά οφέλη του και Βισαβολόλη, γνωστή για τα ανακουφιστικά  και αντιφλεγμονώδη οφέλη της.

Καθημερινή χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υγρό σαπούνι στην εξωτερική βλεννογόνο. Ενδείκνυται για χρήση ως συμπληρωματική θεραπεία για την αντιμετώπιση των κολπικών λοιμώξεων. Ξεπλένει την περιοχή ερεθισμού καταπραΰνοντας και ανακουφίζοντας. Καλό ξέβγαλμα μετά.

5391520942433
3 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: